2017. május 10., szerda

Vendégposzt

Kivételesen nem rólunk szól, de garantáltan érdekes lesz. Egy kortárs szerzőt mutatok be, pontosabban az ő egyik könyvét.
Az Emlékkönny című könyvet most az egyik közösségi oldalon folytatásokban olvashatjátok.
Megmutatom a fülszövegét a könyvnek, aztán az írónő weboldalának a címét, majd a facebook-on oldal címét, ahol naponta olvashatjátok az új részeket.

Emlékkönny

Az első világháború végén, a gyűlölet és félelem káoszában szerelem bontakozik ki egy fiatal francia katona és egy falusi magyar leány között…
Lehet-e „ez egy gyönyörű barátság kezdete”? Van-e közös jövőjük a trianoni békeszerződés árnyékában? Felvállalják a szerelmüket, vagy elsöpri őket a történelem vihara? Átjutnak-e a leszármazottaik a hazugság folyondárján? Ki mondja ki az igazságot? Összetalálkozik-e a két ág, mielőtt beköszönt a halál? A szeretet mindig győz, vagy most az egyszer veszít? Az Emlékkönny minden kérdésre megadja a választ.

1920-tól 2015-ig csaknem száz év pereg le, amelyben egy megrendítő családi legendárium tárul fel faktoid fikció (tényszerű információkon alapuló, kitalált elemekkel kevert irodalmi mű) formájában.
A könyv célja a halottak hazugságból való megtisztítása, a bűneik feloldása, és az igazság kimondása az emberiség fennmaradásának örök üzenetével.



A facebook-on a Kultúrkocsmában olvashatóak a fejezetek a könyvből:
https://www.facebook.com/akulturkocsma/


Keresd az #emlékkönny, #round tag-eket a Kultúrkocsma oldalon! 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése